Rick Simpson

Grondlegger achter de RSO, kort voor Rick Simpson Oil. In de volksmond ook wel de pure THC olie pasta of Full Spectrum Olie of FECO Full Extract Cannabis Olie genoemd. Dankzij de enorm succesvolle documentaire “Run From The Cure” werd de RSO / FECO op slag wereldwijd populair. Hoewel in onderzoeken al langer kon worden geconcludeerd dat cannabis anti-tumor eigenschappen heeft, waren deze feiten nog niet bekend bij het grote publiek. De documentaire over o.a. de genezing van Rick Simpson’s kanker heeft dit nieuws, wereldkundig gemaakt. Als medische marihuana activist, beweert Rick Simpson, dat vrijwel elk type van een ziekte en/of kwaal behandeld en zelfs genezen kan worden met behulp van hoogwaardige THC olie. In de loop van de jaren is dit ook door vele onderzoeken, professoren en wetenschappers beaamt.

 

Sinds 2003, heeft Rick Simpson zijn leven gewijd om andere te helpen en heeft zijn THC olie, meer als 5.000 patiënten genezen. Vanwege de illegaliteit van de THC olie heeft Rick Simpson zijn werkzaamheden dusdanig moeten verkleinen en informeert hij nu o.a. het publiek d.m.v. vele Youtube films, zijn website en zijn e-boeken hoe men de THC olie vervaardigt. Vandaag de dag wordt Rick Simpson beschouwd als een moderne beschermheer van de genezende eigenschappen van THC olie. Het is door zijn campagnes en documentaires, dat velen in nood hun weg hebben gevonden naar het medische wonder, genaamd Cannabis.

 

RSO, FECO, Cannabis- THC- Wiet- Full Spectrum olie of.....Wat is dat?

THC olie word gewonnen uit de hars van de vrouwelijke cannabisplant. De THC olie die onze leveranciers vervaardigen, word gewonnen uit de hars van zowel de vrouwelijke Sativa maar merendeels uit de Indica strains, reden daarvoor is om een zeer hoge THC gehalte te verkrijgen. Door deze harsen te extraheren met pure alcohol en deze vervolgens uit te koken, te verdampen, ontstaat een dikke stroopachtige substantie die door middel van oraal of in capsule vorm (oraal en rectaal) toegediend kan worden, deze werkt op het zogenoemde Endocannabinoïde systeem wat elk zoogdier op de aarde bezit.

 

Het menselijk lichaam bevat net als dat van alle andere zoogdieren, vogels, vissen een miljoenen jaren oud endo-cannabinoïde systeem. Endo-cannabinoïden fungeren als signaalgevers en regelen alle belangrijke processen in een levend wezen zoals de productie van hormonen, eiwitten, besturen het immuunsysteem, alle organen, hoe we ons voelen en wat we denken.

THC olie bestaat uit een zeer hoge THC (delta-9-tetrahydrocannabinol) gehalte, dat voor veel mensen een uitweg naar genezing of verlichting kan en is geworden. Een veilig, bewezen, effectief, onschuldig 100% natuurlijk medicijn dat volgens onderzoek, dateert uit de 3e millennium voor Christus. Als je op zoek bent naar een veilige medicatie voor kanker en/of diverse andere vreselijke ziektes/kwalen, dan is THC olie wellicht de juiste keuze. Wij raden aan uw arts wel te informeren, begeleiding van een arts is niet noodzakelijk, maar mag wel, baat het niet dan schaadt het niet. Daarbij is het goed te vermelden dat een overdosis voor de mens niet mogelijk is en dat wereldwijd nog nooit iemand gestorven is aan cannabis gebruik.

 

In 2003 werd een studie gepubliceerd in Nature Reviews Cancer waarin een historische en gedetailleerde uitleg wordt gegeven hoe THC (tetrahydrocannabinol), de werkzame stof in hennep, en natuurlijke cannabinoïden kankercellen vernietigen, maar normale cellen sparen. Manuel Guzmán uit Madrid ondervond dat cannabinoïden tumoren voorkomen. Reactie paden van de tumor worden omgevormd waardoor de groei stopt en de tumorcellen afsterven. Daarnaast wordt de groei van bloedvaten naar de tumor stopgezet. Volgens Dr. Ethan Russo, een neuroloog en een autoriteit op het gebied van medicinale cannabis, is de Guzman-studie zeer belangrijk. Kanker komt voor omdat cellen onsterfelijk worden, ze reageren niet meer op signalen om te stoppen met groeien normaliter sterven cellen op commando af. Dit proces wordt apoptose genoemd, oftewel een geprogrammeerde celdood. Het proces werkt niet meer bij tumoren. THC stimuleert apoptose, zodat gliomen, leukemieën en melanomen verdwijnen.

 

Slagingskans

Hoe hoog de slagingskans met THC olie is kunnen wij niet zeggen. Helaas is niet iedereen gebaad met THC olie. Rick Simpson schat dat zijn succes met patiënten met bijvoorbeeld terminale kanker ongeveer 70% is. Degenen die er geen baat bij hebben gehad, zijn meestal degenen die de meeste chemotherapie en bestraling hebben ondergaan, of te lang hebben gewacht met de behandeling. In feite, veel patiënten die chemo en bestraling ondergaan,..sterven aan de behandeling,..en niet aan de ziekte.

 

Voor een uitgebreide website kunt u terecht bij: https://thcoliekopen.com (voorheen GreenEagle)